Nieuws

Wijn-spijsavond restaurant De Boet met Limburgse wijnen

Wijn uit eigen land in de hoofdrol bij restaurant De Boet op Urk. Donderdag 28 september draait het tijdens een wijn-spijsavond om Limburg. ‘Een culinaire betekenis in het teken van alles wat zwemt en loopt met Limburgse wijnen’, aldus eigenaren Zwanie en Cees Kramer.

De Boet op Urk is door Grootspraak uitgeroepen tot ‘Wijnrestaurant van het Jaar 2017’. Wijnen zijn er dus in goede handen.

Vijfgangendiner
Donderdag 28 september draait het er tijdens een wijn-spijsavond om wijnen uit Limburg. Je geniet van een vijfgangendiner inclusief wijnarrangement, aperitief, tafelwater en koffie of thee voor 67,50 euro per persoon.

Culinaire belevenis
Het wordt volgens eigenaren Zwanie en Cees Kramer ‘een culinaire belevenis in het teken van alles wat zwemt en loopt met Limburgse wijnen’.

Lekker Top 100
Restaurant De Boet is gevestigd in een Monumentaal pand op de Urker haven. Het staat vermeld in de Lekker Top 100 en heeft een notering in de gidsen van GaultMillau en Michelin. Op de kaart uitsluitend verse seizoensproducten.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant De Boet of door te bellen met telefoonnummer (0527) 68 87 36. De wijn-spijsavond duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Vorig artikel

Zomermenu op terras restaurant van Hotel Arena Amsterdam

Volgend artikel

Geniet bij Waves at the Kurhaus van vuurwerkfestival

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.