Nieuws

Exclusieve lunch met Bordeaux-wijnen bij Bridges Amsterdam

In Bridges, het sterrestaurant van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam, vindt zondag 30 oktober een bijzonder wijnmakerslunch plaats. Philippe Cohen, eigenaar van Château Vieux Taillefer, komt met zijn Bordeaux-wijnen naar de hoofdstad. De lunch wordt georganiseerd in samenwerking met Aventure Exciting Wines.

Het restaurant spreekt van een primeur, want wijnmaker Philippe Cohen was nooit eerder in Nederland voor een soortgelijk evenement.

Andrès Delpeut
Zondag 30 oktober kun jij bij Bridges Bordeaux-wijnen van Château Vieux Taillefer proeven tijdens een driegangenlunch van executive chef Andrès Delpeut.

Biologische wijnen
Het bedrijf beschikt over een wijngaard van 5 hectare en maakt biologische wijnen die inmiddels worden gedistribueerd naar 150 door Michelin bekroonde restaurants wereldwijd.

The Grand
In het restaurant van hotel Sofitel Legend The Grand proef je ze deze middag allemaal bij de door Andrès geserveerde gerechten. De wijnen worden persoonlijk toegelicht door Philippe Cohen.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 85 euro per persoon. Dit bedrag is all-in, dus inclusief lunch, wijnen, water, koffie en/of thee.

Reserveren kan via de website van Bridges. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. De ontvangst is om 13.30 uur met een aperitief.

Vorig artikel

Brasserie NL serveert wintertijddiner voor het hele gezin

Volgend artikel

Hotels voordelig geprijsd tijdens Waanzinnige WestCord Weken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.