Nieuws

Hotels voordelig geprijsd tijdens Waanzinnige WestCord Weken

WestCord Hotels start met de Waanzinnige WestCord weken. Van november tot en met februari zijn er vijf actieweken, waarin je tegen voordelig tarief kunt verblijven in één van de hotels van de onderneming. Vanaf 55 euro exclusief ontbijt en overnachtingen met ontbijt zijn beschikbaar vanaf 80 euro.

Extra voordelig verblijven in één van de WestCord Hotels, het kan tijdens vijf exclusieve actieweken.

Voordeelweken
De Waanzinnige WestCord Weken vinden plaats van 20 t/m 27 november, van 11 t/m 18 december, van 8 t/m 15 januari, van 5 t/m 12 februari en van 5 t/m 12 maart.

Ontbijt
In deze periodes betaal je voor een verblijf een vanaf-prijs van 55 euro per kamer per nacht exclusief ontbijt en geldt een vanaf-prijs van 80 euro per kamer per nacht met ontbijt inbegrepen.

Reserveren
Boekingen zijn op basis van actiebeschikbaarheid en gaan via de website van WestCord Hotels. Daar zijn ook de voorwaarden te lezen en de deelnemende hotels (Hotel New York in Rotterdam doet bijvoorbeeld niet mee).

Vorig artikel

Exclusieve lunch met Bordeaux-wijnen bij Bridges Amsterdam

Volgend artikel

Van der Valk Tiel opent skybar SIXX bovenin hoteltoren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.