Nieuws

Dorset verzorgt diner op golfbaan op langste dag van het jaar

Dorset in Borne heeft een heel bijzondere manier bedacht om de langste dag van het jaar te vieren. Na een golftoernooi bij Golfcourt Ahaus, in de buurt van Enschede, geniet je dinsdag 21 juni van een heerlijk diner op de mooiste plek van de golfbaan. Alleen dineren kan ook.

Willem Dankers van restaurant Dorset in Borne en Mieters Evenement op maat in Delden slaan de handen ineen voor het Midsummer Night Event.

Zomer
Op de langste dag van het jaar en de dag dat de zomer begint, dinsdag 21 juni, vindt bij Golfcourt Ahaus een heel bijzonder diner plaats op het mooiste plekje van de golfbaan.

Om 20.00 uur geniet je aan een prachtig gedekte tafel van lekkere wijnen, mooie gerechten, share dishes, gezelligheid, kaarsen en fakkels.

Willem Dankers
De gerechten zijn van de hand van Willem Dankers, eigenaar van het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Dorset.

Voorafgaand aan het diner vindt een golftoernooi plaats, waaraan je als gast kunt deelnemen. De baan telt negen holes.

Golf en diner
Het golftoernooi start om 16.30 uur, de ontvangst is vanaf 15.30 uur. De prijs voor het toernooi en het diner bedraagt 147,50 euro per persoon.

Wie het golfen liever overslaat maar wel een plek aan tafel wil, betaalt 115 euro per persoon. De verwachte eindtijd is 23.00 uur.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kun je via e-mail contact opnemen met Dorset (info@dorset.nl) of Mieters Evenement op maat (info@mietersevenement.nl). Een plek aan tafel is ook te bestellen via een speciaal digitaal formulier.

Vorig artikel

Anja en Erik van Loo vieren 10 jaar Parkheuvel Rotterdam

Volgend artikel

Bokkedoorns Lenteweken bij tweesterrenrestaurant in Overveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.