Nieuws

Beleef eten en slapen bij De Librije met drie arrangementen

Bij De Librije in Zwolle kun je ook goed slapen. Jonnie en Thérèse hebben drie arrangementen samengesteld, die jou de mogelijkheid bieden om eind 2016 en begin 2017 food en travel op een heerlijke manier te combineren: overnachten in Librije’s Hotel en diner en/of lunch op driesterrenniveau.

Librije’s Hotel huisvest in een voormalige gevangenis. Door het monumentale karakter van het gebouw hebben alle kamers een bijzondere sfeer. Op de bovenverdieping is de houtconstructie van de cellen nog goed te zien.

Kamers
Alle kamers zijn modern, eigentijds en fris ingericht en voorzien van goede bedden, flatscreens en geluidssystemen.

Food en travel
Om het beste van food en travel te kunnen combineren in Zwolle, zijn drie arrangementen samengesteld.

Winterarrangement
Begin het jaar gastronomisch bij De Librije met het Gastronomisch Winterarrangement. Te reserveren tot en met 31 maart op dinsdag, woensdag en donderdag, en op basis van beschikbaarheid.

Ontvangst met een glas champagne, een vijfgangenmenu inclusief wijnarrangement, een overnachting en een ontbijt. Kosten per persoon 390 euro.

Puurst
Wie kiest voor het Puurst Arrangement, wordt ontvangen met een glas champagne en enkele hapjes en geniet van een zevengangenmenu inclusief wijnarrangement, een overnachting en een ontbijt.

Bovendien krijg je bij vertrek een gesigneerd exemplaar van softcover PUURST mee naar huis. Dit boek is verkozen tot Gourmand’s Best World Chef Cooking Book.

Dit arrangement is – op basis van beschikbaarheid – te reserveren op alle dinsdagen, woensdagen en donderdagen in 2016. Kosten per persoon 460 euro.

Diner of lunch
Arrangement drie is het Librije Arrangement. Ook dan geniet je van een glas champagne met hapjes bij ontvangst, een overnachting en een ontbijt.

In het restaurant wordt een achtgangenmenu inclusief wijnarrangement, tafelwater en koffie- en theeservies geserveerd.

Dit arrangement is doorlopend te reserveren op basis van beschikbaarheid, van dinsdag tot en met zaterdag. Kosten per persoon 525 euro.

Reserveren
Op de website van De Librije vind je meer informatie over de drie arrangementen, de voorwaarden en de mogelijkheden om te reserveren.

Voor telefonische informatie kun je bellen met 038-853 00 00, een e-mail kan worden gestuurd naar info@librije.com (arrangement 1 en 3) of info@librijeshotel.nl (arrangement 2).

PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie Boer laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied.

Heb jij belangstelling voor dit boek, dan kun je het bestellen via Bol.com. Het boek is beschikbaar met hardcover (klik hier) en als paperback (klik hier). Als je bestelt via deze links, steun je ChefsFriends.

Vorig artikel

Vlog Vakantiebeurs Utrecht: goed reizen in eigen land

Volgend artikel

Genieten van strand en wellness met beach deal Beach Hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.