Nieuws

Genieten van strand en wellness met beach deal Beach Hotel

Zwemmen is wellicht nog niet aan te raden, maar ook in de winter is het heerlijk vertoeven aan het strand. Met de Super Beach Deal van Hotels van Oranje verblijf je voor een vanaf-prijs van 90 euro één nacht in het Beach Hotel in Noordwijk, inclusief ontbijt, wellness en WiFi.

Wacht je liever tot de zomer met je strandbezoek? Ook dan kun je gebruikmaken van de Super Beach Deal van het Beach Hotel Noordwijk.

Arrangement
Het hele jaar door is dit arrangement te reserveren, uitgezonderd feestdagen. Als je dat doet, dan betaal je 90 euro voor één overnachting (voor twee personen), inclusief ontbijt, toegang tot luxe spa & wellness en gratis WiFi.

Ontbijt
Je overnacht in een comfort room met balkon, geniet van een champagneontbijt, kunt gaan zwemmen in het grootste indoor golfslagbad van Europa en tijd doorbrengen in een van de bars met verwarmd terras.

Reserveren
Je hebt niet alleen uitzicht over de zee, maar verblijft er ook dichtbij en op loopafstand van het dorpshart van Noordwijk.

Via deze link krijg je meer informatie en heb je de mogelijkheid deze Super Beach Deal te reserveren. Veel plezier!

Vorig artikel

Beleef eten en slapen bij De Librije met drie arrangementen

Volgend artikel

Vier carnaval Eindhoven met arrangement Van der Valk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.