Nieuws

Asperge Special all-in bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

‘Asperge zoals u asperge niet eerder proefde’. Het met één Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg serveert tot en met 17 juni een viergangendiner met het witte goud ‘dat de echte liefhebber zijn of haar hart zal doen ophalen’. De prijs van het menu bedraagt 99 euro p.p. all-in.

Het aspergeseizoen is in volle gang en dat laten ze ook in de keuken van restaurant De Leuf in Ubachsberg niet ongemerkt voorbijgaan.

Bas van Kranen en Robin van de Bunt
Chefs Bas van Kranen (foto) en Robin van de Bunt serveren tot en met 17 juni, uitgezonderd de zaterdag, het speciale menu Asperge Special van vier gangen met daarin een hoofdrol voor het witte goud.

Arrangement
‘Asperge zoals u asperge niet eerder proefde’, aldus de aankondiging van het arrangement. ‘En dat de echte liefhebber zijn of haar hart zal doen ophalen.’

All-in
Het menu is beschikbaar voor een prijs van 99 euro per persoon all-in. Dit betekent inclusief bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie of thee.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 575 02 26 of door het invullen van het reserveringsformulier.

Benieuwd naar wat je allemaal krijgt? Op de website van De Leuf is het volledige menu vermeld.

Chefs Bas en Robin

De keuken van sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg staat onder leiding van Bas van Kranen en Robin van de Bunt. Voor de rubriek Chef2Chef beantwoordden ze eerder onafhankelijk van elkaar vragen over de ander.

Vorig artikel

Thee Menu op basis van Chinese Geneeskunde bij HanTing Cuisine

Volgend artikel

Restaurant De Fuik in Aalst serveert Amusemenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.