Nieuws

Restaurant De Fuik in Aalst serveert Amusemenu

Bij restaurant De Fuik in Aalst kun je de komende periode terecht voor een speciaal Amusemenu. Voor 39,50 euro per persoon geniet je van zeven verfijnde gerechtjes uit de keuken van chef-kok en eigenaar Martin Ruisaard.

Alleen al vanwege de ligging van het terras kan ChefsFriends je het Amusemenu van De Fuik in Aalst van harte aanraden.

Martin Ruisaard
Het restaurant van Rosita en Martin Ruisaard heeft een prachtig terras aan het water, waar het mede daardoor heerlijk vertoeven is.

Zeven gerechtjes
Vanaf vandaag kun je voor 39,50 euro per persoon genieten van het uit zeven verfijnde gerechtjes bestaande Amusemenu.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch (0418) 55 22 47 of via het formulier op de website van De Fuik. Geef in beide gevallen even aan dat je komt voor het Amusemenu.

JRE Nederland
De Fuik in Aalst wordt sinds vier jaar geëxploiteerd door Rosita en Martin. Dit jaar sloten ze zich met hun restaurant aan bij JRE Nederland.

De salade van krab met coquille is één van de signatuurgerechten van chef-kok Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst. Hij maakt het op voor de draaiende camera’s van ChefsFriends. Het geeft je een indruk van zijn kookstijl.

Vorig artikel

Asperge Special all-in bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Het beste van Instagram tijdens het Pinksterweekeinde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.