Nieuws

Het Ambacht Heerenveen viert 5-jarig bestaan met jubileummenu

Restaurant Het Ambacht in Heerenveen bestaat vijf jaar. Om dat te vieren, serveert chef-kok Henk Markus vijf maanden – april tot en met augustus – een vijfgangenmenu aan voor de prijs van vier gangen. De kosten bedragen 48,50 euro en reserveren kan onder vermelding van ‘jubileummenu’.

Het Ambacht is gevestigd in de voormalige Technische School van Heerenveen. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland.

Henk Markus
Chef-kok Henk Markus geeft de voorkeur aan Friese ingrediënten, die hij combineert met mediterrane invloeden. Daarnaast kenmerkt de eetgelegenheid zich door een sociaal karakter.

Vijfgangenmenu
Het jubileummenu ter eren van het vijfjarig bestaan is een mooie gelegenheid dit zelf te ervaren. Tot en met augustus geniet je van een extra gang – vijf in plaats van vier – als je reserveert onder vermelding van het ‘jubileummenu’.

Reserveren
De kosten voor het menu bedragen 48,50 euro en reserveren kan via de website van restaurant Het Ambacht.

Vorig artikel

Culinaire Koningsnacht bij gastrobars van Ron Blaauw

Volgend artikel

Voorjaarsmenu met lam en asperges bij Villa la Ruche Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.