Home / Nieuws / Voorjaarsmenu met lam en asperges bij Villa la Ruche Voorburg

Voorjaarsmenu met lam en asperges bij Villa la Ruche Voorburg

Het succesvolle jubileummenu van restaurant Villa la Ruche in Voorburg krijgt een vervolg. Chef-kok Marko Karelse serveert tot en met 10 juni een voorjaarsmenu van vijf gangen voor 39,50 euro. Met daarin onder andere lam, asperges en aardbeien.

Villa la Ruche is klaar voor het voorjaar. Het Voorburgse restaurant krijgt nieuwe bestrating, is bezig op het terras en lanceert een heerlijk voorjaarsmenu.

Marko Karelse
‘Het gevolg van het overweldigende succes van ons jubileummenu’, aldus chef-kok en eigenaar Marko Karelse. ‘Het voorjaarsmenu is geldig tot en met 10 juni 2017, maar niet in combinatie met cadeaubonnen en/of andere acties.’

Aardbeien
Het menu telt vijf gangen en kost 39,50 euro. Je geniet onder andere van lam, asperges en aardbeien. ‘En als het weer het toelaat, serveren het aperitief op het terras.’

JRE-Nederland
Villa la Ruche van Marko Karelse en Erica de Raaf is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.