Nieuws

Zo ziet Noble in ’s-Hertogenbosch eruit na snelle restyling

Patron cuisinier Edwin Kats verwelkomt gasten in het vernieuwde Noble in ’s-Hertogenbosch na een snelle en indrukwekkende metamorfose. Na tien succesvolle jaren, gevolgd door uitdagende periodes door onder andere de impact van corona en het verlies van een ster, slaat Noble een frisse koers in met ‘NEW Noble’.

In slechts twee weken heeft het restaurant zich getransformeerd tot een tijdloze omgeving met een serene sfeer, waar 55 gasten kunnen genieten van een geheel vernieuwde culinaire ervaring.

Restyling Noble

In recordtijd onderging Noble een transformatie die was gebaseerd op een grondige SWOT-analyse, gesprekken met vaste gasten en het personeel. Eigenaar Edwin Kats, trots op de vernieuwing, zegt: ‘We konden niet langer wachten. Noble moet weer een topzaak worden: eigentijds en tijdloos, sfeervol en warm.’

Het restaurant is nu ontworpen voor 55 gasten, met verbeterde akoestiek voor meer rust en comfort. De sfeervolle bar en prachtige private dining zijn behouden gebleven.

Ondanks uitdagingen in het topsegment van de horeca, investeerde Edwin Kats vastberaden in een compleet gerestyled interieur, ontworpen door Pieter Laureys van TKI uit Kaatsheuvel. ‘Het interieur creëert een ruimte die zowel eigentijds als tijdloos aanvoelt’, aldus Kats.

Noble is van maandag tot en met zaterdag doorlopend geopend vanaf 12.00 uur, en herintroduceert de geliefde Sounds & Bites avonden met DJ Gentleman.

New Delights by Bart & Willem

Chef Bart Klomp en souschef Willem Nuijten, beide al meer dan 4 jaar werkzaam bij Noble, nemen de dagelijkse leiding in de keuken op zich. Ze brengen creativiteit en vernieuwing met nieuwe ingrediënten en technieken, wat gasten keer op keer verrast op culinair gebied. De ervaren gastheer Xavier Giessen voegt zijn expertise toe aan de culinaire ervaring van Noble. In de toekomst zullen chef-kok Bart, souschef Willem, en Xavier meer op de voorgrond treden namens Noble.

Over restaurant Noble

Noble biedt een scala aan smaken, structuren en bereidingswijzen met wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties. Gebruikmakend van pure ingrediënten en authentieke bereidingswijzen, begeleid door prachtige wijnen, is het restaurant een plek waar de smaak van genieten centraal staat. Met een Private Dining Room voor maximaal 14 personen biedt Noble een ongedwongen ambiance in een stijlvol pand met een rijk culinair verleden. Edwin Kats is tevens patron cuisinier van Noble Kitchen, gevestigd in een prachtig pand op het mooie  terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt, dat sinds 2020 beschikt over één Michelinster.

Lees ook:
Noble Kitchen tweede restaurant voor sterchef Edwin Kats
Noble lanceert iets nieuws en het draait om truffel
Elektrische deelauto’s voor Golden Tulip Central in ‘s-Hertogenbosch

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

G7 Restaurant in kerkje in Sittard ondergaat metamorfose

Volgend artikel

Duurzaam Ondernemen Prijs voor Zeeuwsche Zoute

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.