Nieuws

Noble lanceert iets nieuws en het draait om truffel

Het met een Michelinster bekroonde Noble in Den Bosch introduceert de eerste editie van de Noble Weekend Treat. Tijdens deze activiteit op zaterdag 28 en zondag 29 januari draait het in het restaurant om de ‘Tuber Melanosporum’: de onovertroffen zwarte truffel uit het Italiaanse Umbrië.

‘Graag verrassen we je met een mooi diner op zaterdagavond of een heerlijke lunch op zondagmiddag’, aldus het team onder leiding van Edwin Kats.

Menu van zes gangen
De sterchef en zijn mensen hebben een zesgangenmenu samengesteld met daarin ‘de mooiste ingrediënten gecombineerd met de subtiele smaak van de onovertroffen zwarte truffel’.

Je geniet van onder andere dry aged beef, steak tartaar, coquille, kabeljauwrugfilet, maiskip en brie de meaux.

Lunch en diner
De kosten voor zowel de lunch als het diner bedragen 115 euro per persoon. Een champagne-aperitief, water en koffie of thee zijn inbegrepen. Het diner vangt aan om 19.00 uur, de starttijd voor de lunch is 13.00 uur.

Lees ook:
Fred Mustert**: ‘Zaten in Ferrari met te kleine wielen’
Ayesta van Hoek: ‘Bij bloed trakteren op tompoucen’
Jonge chef Sebas mikt op ster voor Ovum in Grave

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ayesta van Hoek: ‘Bij bloed trakteren op tompoucen’

Volgend artikel

Paskal Karels: ‘Met Frans Bauer in de keuken’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.