Nieuws

Wijn-spijsavond bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

De Burgemeester in Linschoten en Grandi Vini in Oudewater slaan de handen ineen voor een bijzonder wijn-spijsdiner op vrijdag 27 oktober. De avond bij het door Michelin bekroonde restaurant wordt begeleid door de wijnproducten Olivier Müller van Wagner Stempel en Gianpiero Bianco van Tenuta La Meridiana.

Heerlijke gerechten uit de keuken van sterchef Sander Spruijt van De Burgemeester en prachtige, begeleidende wijnen van Grandi Vini, dat is het recept van de wijn-spijsavond in Linschoten.

Wijnproducenten
Twee wijnproducenten zijn aanwezig om een en ander te voorzien van een toelichting. Het gaat om Olivier Müller van Wagner Stempel en Gianpiero Bianco van Tenuta La Meridiana.

All-in
De prijs all-in bedraagt 110 euro per persoon. Ontvangst met de spumante van La Meridiana, wijnen die passen bij de gerechten, tafelwater en koffieservies zijn inbegrepen.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan via de website van De Burgemeester, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique, of telefonisch via nummer (0348) 41 40 40. De ontvangst is om 18.30 uur.

Vorig artikel

Marco Borsato-arrangementen bij Merlet in Schoorl

Volgend artikel

Win een exemplaar van kookboek ‘Aan tafel met Floorabella’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.