Blog

Verleiden met vegan: bonbons met dennenappel en Amsterdamse ui

Vegan is de trend voorbij en heeft een plek gevonden in ons dagelijks leven. Ook als het gaat om bonbons, valt inmiddels meer dan voldoende te kiezen. In deze video vertelt Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht over de ontwikkelingen en onderstreept hij dat met smakelijke voorbeelden.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van vegan bonbons kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Make-over voor restaurant Bij Robbert in Bodegraven

Volgend artikel

Vorstelijk en duurzaam: Dutch Yellowtail Kingfish

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.