Nieuws

Make-over voor restaurant Bij Robbert in Bodegraven

Restaurant Bij Robbert in Bodegraven heeft een uitgebreide make-over ondergaan. Eigenaar en chef-kok Robbert Goedhart laat weten dat zijn zaak een volledig nieuwe look and feel heeft gekregen en dat een open keuken is gerealiseerd.

De renovatie omvatte een grondige herinrichting van het interieur. Warme en lichte kleuren domineren de ruimte, hetgeen zorgt voor een uitnodigende en gezellige sfeer. ‘We zijn klaar om gasten te verwelkomen in een nog verfijndere en sfeervolle ambiance’, aldus de eigenaar.

Eigentijds en verfijnd

De toevoeging van hoogwaardige materialen geeft het restaurant een eigentijdse en verfijnde uitstraling. De verbeterde akoestiek zorgt voor een rustige eetervaring, waarbij gasten kunnen genieten van gesprekken zonder afleiding.

Een van de meest opvallende veranderingen noemt Robbert de uitbreiding en volledige openstelling van zijn keuken. ‘Gasten kunnen nu een kijkje nemen achter de schermen.’

Vernieuwde keuken

De ondernemer laat weten hard gewerkt te hebben om de droom van een verfijnde eetervaring waar te maken. ‘We kijken er naar uit om onze gasten te verwelkomen en hen te verrassen met onze vernieuwde keuken en ambiance.’

Bij Robbert huisvest aan de Kerkstraat in Bodegraven en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner, en van woensdag tot en met zaterdag voor lunch.

Lees ook:
Bougainville beste restaurant ter wereld: ‘Zelfs nieuws in Canada’
Restaurant The Charles met Alain Alders open op The Duke Club in Nistelrode
Café Visscher in Leiden: ‘Wat we zijn, laten we aan de gast’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bougainville beste restaurant ter wereld: ‘Zelfs nieuws in Canada’

Volgend artikel

Verleiden met vegan: bonbons met dennenappel en Amsterdamse ui

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.