Nieuws

Vakantie vieren in bungalow Landal kan nu ook op Vlieland

Landal GreenParks heeft op Vlieland Landal Vlieduyn geopend. Het gloednieuwe park telt 36 luxe strandappartementen en is gerealiseerd in de duinen op ongeveer 150 meter van het Noordzeestrand. Het is de negende locatie voor de bungalowexploitant op de Waddeneilanden, maar de eerste op Vlieland.

‘Midden in de duinen en vlakbij de zee, een prachtige locatie dus’, zo laat Landal GreenParks-directeur Thomas Heerkens weten. ‘Precies wat je wenst als je op vakantie gaat op een Waddeneiland.’

Waddeneilanden
Voor de bungalowexploitant is Landal Vlieduyn het negende park op de Waddeneilanden, maar de eerste op Vlieland.

‘Geweldig dat we deze bestemming nu ook aan onze gasten kunnen aanbieden.’

Strandappartementen
De nieuwste aanwinst telt 36 strandappartementen, waarvan een aantal met privé-sauna.

Er zijn voornamelijk duurzame materialen toegepast en de appartementen zijn direct bij de opening al gecertificeerd met een Green Key, het zogeheten keurmerk voor duurzame accommodatie in de gastvrijheidssector.

Officiële opening
De officiële opening werd dinsdag 15 september verricht door Commissaris van de Koning John Jorritsma en waarnemende burgemeester Tineke Schokker van Vlieland.

Dat gebeurde door een gedicht van eilanddichter Gerda Posthumus te onthullen aan de geven van het appartementengebouw.

Vorig artikel

Video: Jacob Jan Boerma en Grand Café Krasnapolsky

Volgend artikel

Proeven bij Grand Café Krasnapolsky van Jacob Jan Boerma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.