Nieuws

Twee wildavonden bij restaurant l’Atelier in Gulpen

Bij restaurant l’Atelier in Gulpen staan twee vrijdagavonden in november in het teken van het wildseizoen. Op 10 en 17 november serveren chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz en zijn keukenteam een amusemenu van acht gangen met daarin spannende combinaties en bereidingen.

Acht gangen met daarin de mooie smaken van wild, in spannende combinaties en bereidingen geserveerd. Dat is het amusemenu van Hans Kinkartz dat in restaurant l’Atelier in Gulpen wordt geserveerd tijdens twee speciale wildavonden.

JRE Nederland
De special kost 80 euro per persoon en is beschikbaar op vrijdag 10 en vrijdag 17 november. Reserveren kan via de website van l’Atelier, dat is aangesloten bij JRE Nederland, of telefonisch via nummer (043) 450 44 90.

Vorig artikel

Kaaslunch De Loohoeve en Van Tricht in restaurant in Schoonloo

Volgend artikel

Nieuw restaurant voor Hans van Wolde in Limburgse Reijmerstok

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.