Advertorial

Train je wijnkennis via internet voor slechts 79 euro

Videotorial – De donkere winteravonden nuttig besteden? Denk dan eens aan het volgen van een wijncursus via internet. Bij WijntrainingOnline.nl kan dat al voor 79 euro wanneer je boekt via ChefsFriends.nl.

Steeds meer landen storten zich op het maken van wijn. De wijnplas neemt alsmaar toe en het aantal verschillende soorten wijnen is enorm. Niets leuker om daarover meer te weten te komen om zo nog lekkere wijnen te drinken en je kennis hierover te vergroten.

WijntrainingOnline.nl is gespecialiseerd in het geven van online wijntrainingen. Gewoon thuis op de bank met je laptop op schoot en een glas in de hand een cursus volgen. Het zorgt voor een ontspannen manier van leren en het resultaat is verbluffend.

Wil jij zo’n wijncursus volgen? Dat kan voor slechts 79 euro. Je koopt via ChefsFriends.nl eenmalig een voucher en registreert je als deelnemer, waarna je volledig zelf jouw studietempo bepaalt. Is dit niet gaaf? Voor slechts 79 euro je wijnkennis vergroten op een prettige en fijne manier. Je wijnkennis vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk de informatievideo en start hier je cursus. Ook leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk.

NU BOEKEN

Vorig artikel

Maandelijkse proeverij voor kaasliefhebbers bij FG Restaurant

Volgend artikel

Zelf prijs bepalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.