Nieuws

Zelf prijs bepalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Fletcher Hotels komt met een ludieke actie. Van vrijdag 26 februari tot en met maandag 29 februari mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het nieuwe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in Steenwijk.

Fletcher Hotels laat weten veel waarde te hechten aan de mening van haar vaste gasten en biedt daarom de mogelijkheid om op een bijzondere manier als eerste kennis te maken met het 69e Fletcher hotel, Hotel- Restaurant De Eese-Giethoorn.

Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. De actie is alleen geldig in Hotel-Restaurant De Eese- Giethoorn van vrijdag 26 februari tot en met maandag 29 februari 2016 op basis van 2 personen en is alleen online boekbaar. De gast betaalt geen reserveringskosten en tax and handling fee. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht voor 16 euro per persoon per nacht.

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn
Per 1 maart verwelkomt Fletcher Hotels het 69e hotel. Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn beschikt over 56 comfortabele kamers, een sfeervol à la carte restaurant, gezellige bar, royaal terras, binnenzwembad, sauna en all-weather tennisbaan.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 69 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland zoals in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Vorig artikel

Train je wijnkennis via internet voor slechts 79 euro

Volgend artikel

Gastromarathon met topkoks in Amsterdam voor Dance4Life

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.