Nieuws

Stel je eigen vakantie samen bij Carlton President-hotel

Een mooi initiatief van het Carlton President Utrecht Maarssen. Als je nu een kamer boekt, dan biedt het hotel je kort voor vertrek de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven extra services te reserveren.

Je ‘personal package’ begint met het reserveren van een kamer, hetgeen al mogelijk is voor een vanaf-prijs van 59 euro. Drie weken voor vertrek, of drie dagen als je later hebt geboekt, ontvang je een mail met daarin allerlei leuke, extra services.

Tegen aantrekkelijk tarief stel je op die manier je eigen vakantie samen. Denk aan vroeg inchecken of laat uitchecken, privégebruik van de wellnessfaciliteiten of rijden in een Ferrari. Nog een mooie bijkomstigheid: een rechtstreekse boeking levert je een tegoed van 10 euro op.

Lees ook:
Vakantie in eigen land: 10 keer UNESCO Werelderfgoed

Nederlands strandleven om van te watertanden
Goed slapen op bijzondere locaties

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Suite Sea Breeze-arrangement bij Spetters in Breskens

Volgend artikel

Bridges heeft winnaar Jeunes Sommeliers Competition in huis

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.