Restaurant De Lindehof in Nuenen serveert in de maanden oktober en november iedere donderdag het ‘On the Edge’ Tasting Menu. Voor een bedrag van 125 euro geniet je van een eindeloze reeks kleine hapjes, waarin alle topsmaken uit de keuken van Meesterkok Soenil Bahadoer voorbijkomen.
In oktober en november staat elke donderdag in het teken van op en top culinair genieten, aldus tweesterrenchef Soenil Bahadoer. Het ‘On the Edge’ Tasting Menu van De Lindehof bestaat uit een eindeloze reeks kleine hapjes en gerechtjes.
Meesterkok
Tijdens de culinaire proeverij komen alle topsmaken uit de keuken van Meesterkok Soenil Bahadoer voorbij. Een scala aan smaaksensaties, gang naar gang en hap naar hap.
Reserveren
De prijs per couvert bedraagt 125 euro. Dit bedrag is exclusief drank. Vanwege de bewerkelijkheid van het menu is het op die avonden niet mogelijk om te kiezen van de menukaart. Reserveren kan via deze link.
Lees verder
-
Partnercontent - De feestdagen draaien om samen zijn, gezelligheid én lekker eten. Bij Schmidt Zeevis…
-
Chocolate it is bij Hilton Amsterdam. Tot en met 15 februari kunnen gasten in de…
-
Om beter in te kunnen springen op de wensen van zijn gasten, heeft Yornie van…