Nieuws

Soenil Bahadoer 25 jaar eigenaar van De Lindehof in Nuenen

Soenil Bahadoer is 25 jaar eigenaar van het met twee Michelinsterren bekroonde De Lindehof in Nuenen. Omdat hij dit jubileum vanwege de strijd tegen het coronavirus niet in zijn restaurant kan vieren, heeft hij iets bijzonders bedacht. De chef gaat online koken, het liefst met jou!

Met een video in de nieuwsbrief maakt Soenil Bahadoer zijn jubileum kenbaar. De tweesterrenchef is 25 jaar eigenaar van restaurant De Lindehof in Nuenen. En hij vindt dat dit moet worden gevierd.

Koken
Omdat de deuren gesloten zijn in de strijd tegen het coronavirus, kan Soenil zijn feestje niet vieren in zijn restaurant. Dus heeft hij iets bijzonders bedacht. Hij nodigt jou uit om samen met hem te gaan koken.

Signature dish
Zaterdag 9 mei start hij om 19.00 uur met het bereiden van zijn signature dish: wagyu, rendang, kaviaar en sambai. Komende week kun jij dit gerecht bestellen voor 72,50 euro per persoon (minimaal twee personen).

Instagram
Via Instagram gaat hij dit gerecht live bereiden en opmaken. Aansluitend gaat iedereen tegelijkertijd aan tafel om ervan te genieten. Voor wie het extra feestelijk wil maken, zijn ook champagnes en wijnen te bestellen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Nieuwe Polderkeuken start met Culinaire Borrelbox

Volgend artikel

Stalorders: Waar komt prijsverschil supermarkten vandaan?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.