In deze aflevering van onze vidoerubriek Stalorders gaat boer Ronald in op de vraag waar het prijsverschil van vlees tussen supermarkten en boerderijwinkels vandaan komt. Of is er sprake van prijsperceptie?
- Eerdere afleveringen van Stalorders:
- Wanneer is de boer van toegevoegde waarde voor horecakeukens?
- Hoe haal je mensen uit de stad naar boerderijwinkels?
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Culinaire gids Gault&Millau heeft Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle verrast met…
-
Restaurant De Librije speelt de hoofdrol in een documentaireserie op Omroep Max. In zes afleveringen…
-
Het voormalige Paleis van Justitie in onze hoofdstad is omgebouwd tot een vijfsterrenhotel. Rosewood Amsterdam…


