Nieuws

Public in Den Haag ambassadeur champagnes Billecart-Salmon

Restaurant Public in Den Haag is benoemd tot ambassadeur voor 2019 van het befaamde champagnehuis Billecart-Salmon. De wijnimporteur selecteerde voor het derde jaar een ‘waardige culinaire ambassadeur, die wat betreft de keuken aansluit bij de frisse en elegante stijl van de champagnes van Billecart-Salmon’.

Het Haagse Public volgt het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Fred in Rotterdam op als ambassadeur van Billecart-Salmon.

Keuken
Het champagnehuis heeft voor de derde keer een waardige en culinaire ambassadeur gekozen, die met de keuken aansluit bij de frisse en elegante stijl van haar champagnes.

Champagne
Voor restaurant Public betekent dit dat komend jaar diverse evenementen zullen worden georganiseerd en dat de champagnes van Billecart-Salmon extra onder de aandacht worden gebracht. Ben jij een liefhebber, dan mag dit adres dus op jouw lijst voor 2019.

Vorig artikel

Jonnie en Thérèse Boer openen brasserie ‘nieuwe stijl’ in Zwolle

Volgend artikel

De Cooqing Voucher: Het leukste cadeau voor iedere kookliefhebber!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.