Nieuws

Modeontwerpers inspireren patissiers Waldorf Astoria Amsterdam

De Dolce&Gabbana Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam is terug. Het vijfsterrenhotel ontwikkelde deze in samenwerking met het wereldberoemde Italiaanse merk en is gedurende de lockdown te bestellen voor thuis en na de heropening in de Peacock Alley van het hotel.

Het creatieve ontwerpersduo inspireerde de patissiers van Waldorf Astoria Amsterdam met hun liefde voor Siciliaanse tradities, kunst en onderscheidende smaken. Met deze ‘ingrediënten’ creëerden de chefs een speciale afternoon tea.

‘Een bijzondere en kleurrijke ervaring’, aldus het hoofdstedelijke hotel. De smaken en kleuren weerspiegelen het zonnige Sicilië.

Dolce&Gabbana
De Dolce&Gabbana Afternoon Tea kost 39,50 euro en is gedurende de lockdown te bestellen voor thuis via de website van Luxury at Home of van woensdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur af te halen in het hotel.

Als het straks weer mogelijk is om gebruik te maken van de horeca in het hotel, dan wordt de afternoon tea geserveerd in de Peacock Alley van Waldorf Astoria.

Lees ook:
Katharina Schlaipfer volgt Robert Payer op bij Waldorf Astoria
‘Meet Sidney for a taste of Waldorf Astoria Amsterdam’
Sidney Schutte over Librije’s Zusje, Waldorf Astoria en zijn signatuur

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Koken als een pro met de krachtige CHEF-X thermoblender

Volgend artikel

Leerling-kok wordt chef in de keuken van Zuiver op Vlieland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.