Blog

Mikel Pouw van Nice to Meat over tournedos en ossenhaas

Mikel Pouw, de slager van Nice to Meat, vertelt deze maand over misschien wel het meest bekende stukje vlees: de tournedos. Waar in de koe zit dit vlees? En wat maakt hem zo zacht en daarmee zo geliefd? Mikel leert je alles over de tournedos en ossenhaas.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Nice to Meat, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of het bestellen van tournedos, kun je terecht op de website Nicetomeatyou.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Michelin introduceert onderscheiding voor hotels

Volgend artikel

Bougainville beste restaurant ter wereld: ‘Zelfs nieuws in Canada’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.