Nieuws

Met tweesterrenmenu &samhoud places door grachten Amsterdam

Ervaar Amsterdam op een bijzondere manier. Vaar met je geliefde, vrienden of zakelijke relaties door de hoofstedelijke grachten op een schitterende salonboot en geniet onderweg van een heerlijk menu dat wordt bereid door een chef van tweesterrenrestaurant &samhoud places.

In samenwerking met Private Boat Tours biedt het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant &samhoud places een dinerervaring aan boord aan.

Michelin
Je gaat aan boord van een schitterende salonboot voor een tocht door de Amsterdamse grachten. Onderweg geniet je van een heerlijk menu, dat ter plekke wordt klaargemaakt door een chef van het tweesterrenrestaurant.

Privé en zakelijk
Een bijzondere ervaring voor jou en je geliefde, je vrienden of bijvoorbeeld je zakelijke relaties. Voor informatie en reserveringen kun je bellen met telefoonnummer (020) 260 20 94 of een e-mail sturen naar info@samhoudplaces.com. ChefsFriends wenst je een behouden vaart.

Vorig artikel

Favoriete restaurants van Jeroen Brouwer in Drenthe

Volgend artikel

Timo Agterberg over vernieuwd restaurant De Witte Zwaan in De Bilt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.