Nieuws

De meester en de jonge honden bij De Loohoeve in Schoonloo

Bij restaurant en hotel De Loohoeve in Schoonloo vindt zondag 3 september een bijzonder diner plaats. Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer koken die avond samen met Geerhard Sleenema, voormalig sterchef en oud-eigenaar van Onder de Linden in Aduard. Een plek aan tafel kost 119 euro per persoon all-in.

‘We zijn er super trots op om samen met zo’n gewaardeerde vakman te mogen koken en dat ook zijn vrouw Petra aanwezig is’, aldus Marleen en Jeroen Brouwer over het evenement in restaurant en hotel De Loohoeve in Schoonloo.

Geerhard Sleenema
Onder de noemer ‘De meester & de jonge honden’ verzorgt het duo zondag 3 september een diner in samenwerking met Geerhard Slenema. Geerhard kookte in het verleden een Michelinster als eigenaar van Onder de Linden in Aduard.

Steven Klein Nijenhuis
Vorig jaar juli deden zij de zaak over aan Tanja en Steven Klein Nijenhuis, die tot dat moment tekenden voor de exploitatie van sterrestaurant In de Molen in Onderdendam.

Gastronomisch spektakel
Als gast kun je rekenen op een gastronomisch spektakel en een spannend menu vol contrasten, waarbij ieder twee hapjes en drie gerechten kookt. De bijpassende wijnen worden door beide partijen verzorgd.

Reserveren
Volgens Marleen en Jeroen wil je dit niet missen. Reserveer dus snel je plek aan tafel. De prijs per persoon is 119 euro, dit is inclusief champagne, mineraalwater en koffie/thee met friandises.

Hotel
Overnachten is mogelijk. Voor de prijzen inclusief hotelkamer kun je terecht op de website van De Loohoeve, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Jubileumparade op kaart van jarig St. Gerlach Valkenburg

Volgend artikel

Met arrangement op werkdagen genieten van De Vrienden van Jacob

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.