Nieuws

Luxe strandhuizen van Landal op strand van Hoek van Holland

Landal GreenParks introduceert in februari 2016 Landal Beach Villa’s Hoek van Holland in de badplaats Hoek van Holland tussen de Nieuwe Waterweg en de Strandboulevard. De twintig luxe 4- tot 6-persoons-beach-villa´s worden geplaatst op het strand aan de voet van de duinen.

De eerste 20 beach villa’s worden nu geplaatst, later zullen er in totaal 74 op het strand bij Hoek van Holland staan. Uniek is dat ze 365 dagen per jaar te boeken zijn.

Omdat de beach villa’s op het strand staan is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. De beach-villa’s zijn van alle luxe voorzien, vanuit de woonkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg.

Strandhuizen
‘Strandhuizen zijn helemaal in. Hoek van Holland is zo’n centrale, populaire strandlocatie dat we een enorme vraag verwachten. Uit ervaring met onze strandhuisjes in Julianadorp aan Zee weten we dat ze ieder jaar populairder worden en binnen de kortste tijd zijn volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding zijn bijzondere belevenissen’, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Rotterdam, Delft, Den Haag
Gasten die hun strandverblijf willen onderbreken met een uitstapje naar een boeiende stad, kunnen kiezen uit het dichtbij gelegen Delft (21 km), Den Haag (21 km) of Rotterdam (33 km). De regio biedt volop mogelijkheden voor activiteiten; van de bijzondere markthallen in het bruisende centrum van Rotterdam of Diergaarde Blijdorp tot cultuursnuiven in Delft of winkelen in Hofstad Den Haag. Kortom, er is volop keuze voor elke weersituatie.

Vorig artikel

Video: Chefs spotten bij Primedinners in NH Krasnapolsky

Volgend artikel

Spetterend jubileummenu van Michel van der Kroft bij ‘t Nonnetje

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.