Nieuws

Joey de Kruijf opvolger Carsten Klint bij Central Park in Voorburg

Joey de Kruijf is begonnen aan een nieuw horeca-avontuur. Na een dienstverband van negen jaar bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam is hij sinds zondag 1 oktober een van de eigenaren van Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg. ‘Dit was de kans mijn ambitie te realiseren: op eigen benen staan.’

Liefst negen jaar was Joey de Kruijf in dienst bij Parkheuvel van Anja en Erik van Loo. Hij ontwikkelde zich tot bedrijfsleider en gastheer van het Rotterdamse tweesterrenrestaurant.

Dagelijkse leiding
‘Ik heb altijd de ambitie gehad om ooit op eigen benen te staan en die mogelijkheid deed zich nu voor door het vertrek van meneer Klint (Carsten, red.)’, aldus Joey tegen ChefsFriends.

‘Ik krijg de leiding aan de voorkant en ga dat samen doen met Robbert Nijenhuis en Kevin de Kam, die ik beiden ken uit mijn tijd bij Parkheuvel.’

Restaurantmanager
‘Robbert heeft een verleden bij het Wereldmuseum en wordt restaurantmanager. Kevin, die heeft gewerkt bij onder andere Inter Scaldes en FG Restaurant, gaat hem daarbij ondersteunen.’

Ron Blaauw
Joey denkt samen met chef Gijs Verbeek en Ron Blaauw, die zijn naam heeft verbonden aan de keuken, de volgende stappen te kunnen maken. ‘Central Park is een instituut met een grote historie, en met heel veel mogelijkheden.’

ChefsFriends wenst Joey, Robbert en Kevin veel succes en plezier met hun nieuwe uitdaging.

Vorig artikel

Wijn-spijslunches met wijnleveranciers bij Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Tanja en Steven Klein Nijenhuis vieren jaar Herberg Onder de Linden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.