Nieuws

Iedere donderdag in maart Soenil’s Taste bij De Lindehof Nuenen

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer serveert in de maand maart iedere donderdag ‘Soenil’s Taste’ in zijn restaurant De Lindehof in Nuenen. Voor een prijs van 125 euro all-in per persoon geniet je van vijf prachtige gerechten met bijpassende wijnen, een glas champagne en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

In maart elke donderdag Soenil’s Taste in De Lindehof in Nuenen, het tweesterrenrestaurant van Soenil Bahadoer.

Soenil Bahadoer
Soenil’s Taste is een menu all-in, dat start met een glas Henriot Champagne. Aansluitend geniet je van vijf prachtige gerechten met bijpassende wijnen en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Menu all-in
Het menu wordt geserveerd als lunch en als diner, maar zoals gezegd alleen op donderdag en enkel in de maand maart.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Lindehof. Ga je reserveren, geef dan ook even door dat je komt voor Soenil’s Taste.

De kookstijl van Soenil Bahadoer

De kookstijl van Soenil Bahadoer’]Soenil Bahadoer heeft Surinaamse en Aziatische roots en is klassiek Frans geschoold. Deze mix van culturen, ingrediënten en technieken zorgt voor bijzondere smaakcombinaties, Soenils smaak.

Vorig artikel

23 Leukste foto's op Instagram afgelopen week

Volgend artikel

Central Park Voorburg op zondag in Italiaanse sferen met brunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.