Nieuws

Hotel New York tovert kamer om tot escape room

Het Rotterdamse hotel New York heeft een van de kamers omgetoverd tot een escape room. Gasten worden uitgedaagd om binnen zestig minuten het mysterie op te lossen in kamer 1.35, waar vreemde dingen gebeuren. Spelen kan vanaf vrijdag 16 juli en de kosten bedragen 95 euro.

Hotelkamer 1.35 is het resultaat van een samenwerking met Escape Room Designer en is van vrijdag tot en met zondag geopend voor een groep van maximaal vier personen. De deelnemers worden uitgedaagd om binnen een uur het mysterie op te lossen.

Holland-Amerika-Lijn
De nieuwe experience vertelt het verhaal van de voormalige kapitein van de Holland-Amerika-Lijn Marinus de Ruijter en zijn mysterieuze koffer. Om de maand kwam hij aan wal in Rotterdam via de naastgelegen Cruiseterminal. De Ruijter was vaste gast in het hotel en verbleef vaak in kamer 1.35. Dat in die kamer vreemde dingen gebeurden, kun je straks zelf ervaren.

Lees ook:
Vernieuwd restaurant Amarone in Rotterdam heropent na brand
Video: Marcel van Zomeren (IDRW Rotterdam) over de 1,5 meter-economie
Chef2Chef: Marcel en Patrick van IDRW in Rotterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deel 3 video-interview chef Martijn Kajuiter

Volgend artikel

Werken voor topslager Nice to Meat in Almere? Dat kan!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.