Vacatures

Werken voor topslager Nice to Meat in Almere? Dat kan!

Vacature – Nice to Meat in Almere is op zoek naar gepassioneerde mensen. De topslager uit Almere, een van de vrienden van ChefsFriends, heeft diverse uitdagende vacatures. Iets voor jou, lees dan zeker even verder.

Slagerij Nice to Meat levert aan heel veel restaurants en hotels die actief zijn in de top van Nederland, en 22 andere Europese landen. Via Nicetomeatyou.nl kan de consument inmiddels ook thuis genieten van kwaliteitsvlees.

Piet van den Berg
De geschiedenis van Nice to Meat gaat terug tot 1893. In Amsterdam opent in dat jaar Slagerij De Bruin uit als één van de eerste horecaslagers van Nederland. In 1994 neemt Nice to Meat-directeur Mikel Pouw het bedrijf over en in 2008 komt daar de overname van horecaslager Piet van den Berg bij.

Kwaliteitslabels
Nice to Meat werkt met drie kwaliteitslabels. ‘Classic Label’ is het basisassortiment, uitermate geschikt voor locaties waar het draait om de gezellige ambiance en lekker eten tegen een gunstige prijs.

Vlees met het ‘Gold Label’ is het vlaggenschip van Nice to Meat. Uitermate geschikt voor de echte lekkerbek. Derde optie is het ‘Select Label’, dat wat betreft de kwaliteit in zit tussen de beide andere labels.

Hofleverancier
Slagerij De Bruin leverde al aan het Koninklijk Huis en ook Nice to Meat is hofleverancier, zo ontdekken we tijdens een bezoek in Almere. Aan de wand hangt een brief van het Koninklijk Huis, maar directeur Mikel laat hier niets over los. Wil jij deel uitmaken van het team van Nice to Meat, kijk dan naar de vacatures op de website van de horecaslager in Almere.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel New York tovert kamer om tot escape room

Volgend artikel

Champagne van het huis bij De Herberg van Smallingerland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.