Nieuws

Het beste van Fris Haarlem en N.A.P. Bloemendaal in één menu

Om het jaar 2018 feestelijk af te sluiten, kruipen Jordy Schraven van N.A.P. in Bloemendaal en Rick May van Fris in Haarlem samen achter de kachel. In het restaurant van Rick serveren ze zondag 30 december een exclusief diner van zes gangen, inclusief bites en amuses.

Een culinaire happening met twee chefs die dezelfde creativiteit en passie delen, zo wordt het ‘eindejaarsdiner’ aangekondigd.

Rick May
Rick May van Fris in Haarlem en Jordy Schraven van N.A.P. in Bloemendaal bereiden in de keuken van Fris samen een diner van zes gangen. De ideale manier om kennis te maken met beide chefs en hun signaturen.

Lees hier ons uitgebreide verslag van een lunch bij restaurant N.A.P. in Bloemendaal

Zes gangen
De ontvangst is om 18.00 uur met een aperitief, bites en amuses. Een half uur later ga je aan tafel om te genieten van een zesgangenmenu.

De prijs per couvert bedraagt 60 euro. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantfris.nl of door te bellen met telefoonnummer (023) 531 07 17.

Vorig artikel

Wildmiddag bij restaurant jubilerende Meesterkok René Brienen

Volgend artikel

Spaanse wijn-spijsavond bij Zilt & Zoet in Maartensdijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.