Nieuws

Herfstspecial en schaatsbaan bij hotel De Wereld Wageningen

Hotel De Wereld in Wageningen maakt zich op voor herfst en winter en doet dat met smakelijke activiteiten. Zo kun je vanaf 1 november reserveren voor de herfstspecial en wordt het terras later die maand omgetoverd tot een ijsbaan. Eten bij restaurant O Mundo kan nog tot 17 november.

Van 1 november tot en met 31 maart kun je bij hotel De Wereld in Wageningen de herfstspecial reserveren. Voor 107,50 euro per persoon op basis van tweepersoonsgebruik geniet je van een overnachting en een diner.

Capitulatiezaal
Je wordt ontvangen met een warm drankje en gebak in de Grote Capitulatiezaal, overnacht in een prachtige kamer, geniet van een culinair driegangendiner, ontwaakt met een uitgebreid ontbijtbuffet en profiteert van een late check-out.

Video: Directeur Wiebe de Vries over uitbreiding hotel De Wereld

Overnachten
Een extra nacht inclusief ontbijt is mogelijk voor een vanaf-prijs van 70 euro. Voor aankomst op vrijdag en zaterdag wordt een toeslag gerekend van 15 euro per kamer.

Koek en zopie
Half november wordt het terras van het hotel omgetoverd tot een ijsbaan, die er tot halverwege maart ligt. De toegang is vrij en dat geldt ook voor de schaatsen. Bij de winterkraam kun je terecht voor smakelijke ‘koek en zopie’.

Restaurant O Mundo
Wie nog een keer wil eten bij restaurant O Mundo, kan dat doen tot en met zaterdag 16 november. Een dag later sluiten de deuren voorgoed. Als je een tafel boekt, dan krijgt de gehele tafel een extra gang aangeboden.

Reserveren
Om de herfstspecial te reserveren, volg je deze link. Wil je eten bij restaurant O Mundo, klik dan hier.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Whisky Experience bij restaurant Bridges in Amsterdam

Volgend artikel

Decemberarrangement en nieuwjaarspecial bij Valuas Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.