Nieuws

Golden Tulip Hotel Central Den Bosch opent nieuwe serre

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch is bezig met een grootscheepse renovatie. Meest recente verandering betreft de realisatie van een nieuwe serre en entree. ‘Hiermee geven we een nieuw gezicht terug aan onze mooie stad’, aldus directeur Karin Rademaker. ‘Eigentijds en met respect voor het verleden.’

De vernieuwing en toevoeging van Live Cooking aan de gewelvenkelder de Hoofdwacht uit de 14e eeuw, brasserie Cé, de realisatie van een luxe penthouse en de renovatie van de eerste dertig van de in totaal 125 kamers.

Entree
Er wordt hard gewerkt aan een grootscheepse vernieuwing van Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. Nieuwste loot aan de stam zijn een nieuwe serre en ingang. Beide zijn afgelopen week feestelijk geopend.

Renovatie
De nieuwe serre is volgens directeur Karin Rademaker geheel in lijn met het grootschalige renovatieproject dat op dit moment wordt ondergaan. ‘Met de nieuwe ingang en serre geven we een nieuw gezicht terug aan onze mooie stad; eigentijd en met respect voor het verleden.’

Luifel
Het ontwerp is een eigentijdse interpretatie van de klassieke smeedijzeren luifel met glazen lessenaarsdak uit 1900, passend bij de gepleisterde lijstgevel van het hotel. De plint is gemaakt van Belgisch hardsteen.

Kamers
Golden Tulip Hotel Central is een viersterrenhotel met 125 kamers, waarvan er inmiddels dertig zijn gerenoveerd. De resterende kamers zijn naar verwachting eind 2020 gereed.

Het is onderdeel van Louvre Hotels Group & Golden Tulip. Benieuwd naar het resultaat. Volg deze link om het hotel te ontdekken en een reservering te plaatsen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Da Vinci sluit jubileumjaar af met klassiekers en champagne

Volgend artikel

Muzikale culinaire zondag bij Orangerie De Pol in Doetinchem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.