Provincie in de kijker

Favoriete restaurants in Limburg van Ralph Hermans

Onder de noemer ‘Provincie in de kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Ralph Hermans van restaurant Rantrée in Maastricht.

L’Atelier – Gulpen

‘In deze zaak komen we heel graag, en dan niet alleen omdat Jennifer en ik daar hebben gewerkt en elkaar er hebben leren kennen. Het is altijd genieten van eten en drinken op hoog niveau met een gezellige, familiaire sfeer.’
Restaurantatelier.nl

One – Roermond

‘Deze eetgelegenheid hebben we vanaf de start vaak bezocht en zien groeien tot een zeer stabiel toprestaurant met een zeer eigenzinnige stijl.’
Restaurantone.nl

Bretelli – Weert

Restaurant Bretelli Weert

‘Eigenlijk hebben we dit restaurant pas de laatste jaren ontdekt. Bij Jan en Patricia klopt alles. Het eten is altijd doelgericht puur en altijd volgens het boekje. En de wijnkaart is waanzinnig, zeker als je van Italië houdt.’
Bretelli.nl

Bij Walther – Kerkrade

‘Deze zaak is gevestigd in mijn geboorteplaats. Het is wat ons betreft veruit het beste restaurant van Kerkrade. We komen er graag voor de gezelligheid en de eerlijke en pure keuken zonder fratsen.’
Bijwalther.nl

De Gerardushoeve – Epen

landschap
Photo by Stephen Arnold on Unsplash.

‘Dit restaurant ligt waarschijnlijk op het mooiste punt van het Heuvelland. Het is het meest vooruitstrevende bedrijf in zijn soort, ze werken er enkel met streekproducten. Zeker na de recente megaverbouwing vinden wij het één van de mooiste parels in dit bijzondere gebied.
Gerardushoeve.nl

Vorig artikel

Pulitzer Amsterdam introduceert History Tour door hotelpand

Volgend artikel

Blog: Van der Valk aanwinst voor culinair en cultureel Leeuwarden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.