Nieuws

De Leuf viert 35-jarig jubileum met lunchspecial

Restaurant De Leuf in Ubachsberg in Zuid-Limburg bestaat 35 jaar. Reden voor een lunchspecial. Die is de komende weken te reserveren.

Jaren vol hoogte- en dieptepunten, lezen we in de nieuwsbrief van De Leuf. Doelend op de culinaire opmars van het Nederland en het tragische overlijden van Paul van de Bunt in april 2014. Intussen staat zoon Robin achter de kachel en draait dochter Michelle in de bediening, onder leiding van frontvrouw Sandra.

Lunchmenu

De Leuf viert het 35-jarig jubileum met een all-in lunchmenu. Het menu bestaat uit 4 gangen, inclusief een ‘like father, like son’ ontvangst met een glas bubbels van de lokale wijnboer op de Fromberg. Daarnaast begeleiden bijpassende wijnen het menu en is er waterservice en koffie- en theeservies met friandises. Het lunchmenu is tot eind 2023 te boeken.

Sandra, Michelle en Robin

‘We hebben genoten. En we zijn nog niet klaar. Graag bedanken we alle lieve vrienden, familie, medewerkers, collega’s en natuurlijk onze fantastische gasten voor de afgelopen 35 jaar. We proosten op wat we hebben bereikt en beleefd, en kijken uit naar nog heel veel mooie jaren die we met u hopen te beleven’, laten Sandra, Robin, Michelle en het team weten.

Lees ook:
Restaurant De Leuf 2.0 is open en zo ziet het eruit
Robin van de Bunt over De Leuf 2.0: ‘Local meets Asian’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe Lekker500: Brut en Neercanne uit Limburg vallen extra op

Volgend artikel

Quality Lodgings verwelkomt 7 nieuwe leden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.