Nieuws

Carlton Ambassador Hotel biedt bijzondere gastbeleving met tips van locals

Wie in het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag verblijft, krijgt nog meer de kans om de geheime pareltjes van Den Haag te ontdekken. Dat kan met Ambassador & the City, een arrangement waarbij je pas bij de check-in hoort wat er allemaal te bezichtigen is.

Die geheimzinnigheid maakt het spannend en avontuurlijk. Je boekt immers een overnachting bij het hotel, maar weet niet wat je overdag gaat doen. Wat wel duidelijk is, is dat het om bijzondere, leuke, grappig en interessante plekken gaat, samengesteld door locals.

Want de locals geven aan welke start-up, kleine creatieve bedrijven en historische pareltjes hip en trendy zijn. Je ontdekt zo bizarre snuisterijen en maakt onverwachts uitstapjes en tussendoor zijn er de beste hapjes om je vingers bij af te likken, zo laat Carlton Ambassador Hotel weten op haar website.

Pas bij de check-in maakt het hotel bekend wat het programma is. Doel van dit arrangement is om hotelgasten nieuwe plekken te laten ontdekken en memorabele momenten te laten beleven.

Het Carlton Ambassador Hotel is een viersterrenhotel gelegen aan de Sophialaan 2, niet ver van Paleis Noordeinde en het Vredespaleis en op een paar kilometer afstand van het Scheveningse strand.

Foto: Carlton Ambassador Hotel

Vorig artikel

Bilderberg pakt uit met aspergearrangement

Volgend artikel

Nick Bril gastkok bij restaurant RIJKS in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.