Nieuws

Nick Bril gastkok bij restaurant RIJKS in Amsterdam

Nick Bril van The Jane in Antwerpen is op 9, 10 en 11 september 2016 te gast bij RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Samen met Joris Bijdendijk en zijn team kookt hij een speciaal menu gedurende deze dagen.

Het leuke is dat de beste gerechten gedurende de herfst van 2016 op de menukaart van RIJKS blijven staan. Leuk is ook dat Nick Bril en Joris Bijdendijk van RIJKS chefs zijn dezelfde generatie: jonge koks met een eigenzinnige aanpak en een toegankelijke keuken.

Op 9, 10 en 11 september koken ze samen een speciaal menu zowel voor de lunch als het diner. Het lunchmenu bestaat uit zes gangen en wordt aangeboden voor 67,50 euro per persoon. Het diner bestaat uit acht gangen en is te boeken voor 97,50 euro per persoon.

Reserveren
RIJKS nodigt een aantal keren per jaar een internationaal vermaarde gastchef uit, vergelijkbaar met een gastconservator in het museum. Sinds de opening van het museumrestaurant in november 2014 kookten onder andere Margot Janse (The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek, Zuid-Afrika), Jacques Pourcel (Jardin des Sens in Montpellier, Frankrijk), André Chiang (André in Singapore en RAW in Taiwan) en Tim Raue (Tim Raue, Berlijn) in het restaurant.

Reserveren voor lunch of diner op 9, 10 of 11 september kan hier.

Vorig artikel

Carlton Ambassador Hotel biedt bijzondere gastbeleving met tips van locals

Volgend artikel

Rog en shiitake op de OFYR

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.