Nieuws

Carelshaven in Delden introduceert dinchen

Bij Landgoed hotel & restaurant Carelshaven in het Twentse Delden kun je tegenwoordig dinchen. Het is een samenvoeging van de woorden dineren en lunchen, en staat voor een maaltijd tussen de lunch en het diner.

‘Klinkt goed, toch?’, aldus het bij JRE-Nederland aangesloten horecabedrijf. Carelshaven serveert een uitgebreide Dinch, waarbij je als gast kunt kiezen voor vier (40), vijf (50) of zes gangen (60). Eigenaar Alco van Berkel draagt op dit moment de titiel ‘Gastheer van het Jaar’.

Collega’s van de restaurantvereniging waarbij hij is aangesloten, beloonden hem met deze prijs. Landgoed hotel & restaurant Carelshaven is onderdeel van Van Berkel Hospitality, waarvan ook De Zwaan in Delden en de Oranjerie in Ruurlo deel uitmaken.

Lees ook:
JRE-prijzen voor Orangerie De Pol, Carelshaven en Marrees
Blog: Vernieuwend en jeugdig Carelshaven bruist weer
Carelshaven in Delden groeit verder met nieuwe restyling

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Grand Gala des Patrons op 6 september in Noordwijk

Volgend artikel

Suite Sea Breeze-arrangement bij Spetters in Breskens

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.