Carelshaven in Delden introduceert dinchen
Bij Landgoed hotel & restaurant Carelshaven in het Twentse Delden kun je tegenwoordig dinchen. Het is een samenvoeging van de woorden dineren en lunchen, en staat voor een maaltijd tussen de lunch en het diner.
‘Klinkt goed, toch?’, aldus het bij JRE-Nederland aangesloten horecabedrijf. Carelshaven serveert een uitgebreide Dinch, waarbij je als gast kunt kiezen voor vier (40), vijf (50) of zes gangen (60). Eigenaar Alco van Berkel draagt op dit moment de titiel ‘Gastheer van het Jaar’.
Collega’s van de restaurantvereniging waarbij hij is aangesloten, beloonden hem met deze prijs. Landgoed hotel & restaurant Carelshaven is onderdeel van Van Berkel Hospitality, waarvan ook De Zwaan in Delden en de Oranjerie in Ruurlo deel uitmaken.
Lees ook:
JRE-prijzen voor Orangerie De Pol, Carelshaven en Marrees
Blog: Vernieuwend en jeugdig Carelshaven bruist weer
Carelshaven in Delden groeit verder met nieuwe restyling
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.