Boompjes Restaurant in Overloon mag zich officieel een Dutch Cuisine-restaurant noemen. Eigenaren Veronique en Jaap Volman zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de organisatie, die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot.
Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs voor het uitdragen van haar boodschap.
Seizoenen
Die visie is gebaseerd op koken op duurzame en bewuste wijze met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten en met zo weinig mogelijk waste.
Jaap Volman
Ondernemers Veronique en Jaap Volman onderstrepen deze uitgangspunten in hun Boompjes Restaurant in Overloon en zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine.
‘De visie van Dutch Cuisine is er een die helemaal past bij Boompjes Restaurant’, aldus eigenaar Jaap Volman tegen ChefsFriends.
Nederlandse eetcultuur
‘We hebben een aantal heerlijke Dutch Cuisine-gerechten op de kaart staan, waarbij weer eens goed duidelijk wordt waarom we met zijn allen best trots mogen zijn op de unieke Nederlandse eetcultuur.’
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…