Nieuws

Björn de Waal viert jubileum met exclusief diner in Het Arsenaal 1309

Chef-kok Björn de Waal, eigenaar van Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg, viert met trots het 5-jarig jubileum van zijn SVH Gezel Meestertitel. Dat doet de jonge chef met een exclusief diner.

De titel, samen met zijn collega’s van de Sterklas, werd op 7 oktober 2018 in het prestigieuze Amstel-hotel te Amsterdam in ontvangst genomen.

Na een carrière in de beste restaurants van Nederland, heeft De Waal zich sinds april 2022 gevestigd in het Achterhoekse Doesburg. Het restaurant, gelegen in een historisch kloosterpand dat al 700 jaar bestaat, heeft binnen het eerste jaar van zijn overname de eer gekregen het best beoordeelde groenterestaurant in de Achterhoek te zijn volgens de We’re Smart Green Guide.

Dutch Cuisine

Als jongste ambassadeur van Dutch Cuisine en Euro-Toques Nederland nodigt Björn de Waal culinaire fijnproevers uit voor een exclusief diner in Restaurant Het Arsenaal 1309. Een avond die geheel in het teken staat van verfijnde smaken en culinaire kunst, waarbij de gasten kunnen genieten van de expertise en passie van de SVH Gezel Meesterkok.

Het diner belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij de gasten worden getrakteerd op de culinaire hoogstandjes die De Waal gedurende zijn carrière heeft verfijnd. Het 5-gangenarrangement is te reserveren vanaf 1 oktober en loopt door tot 30 november. Het gaat om een all-in prijs van 99 euro, inclusief aperitief, tafelwater, begeleidende wijnen en botanische dranken, en een koffieservies.

Lees ook:
De Waal vaart scherpe Dutch Cuisine-koers bij Het Arsenaal 1309

Zie ook:

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Café Visscher in Leiden: ‘Wat we zijn, laten we aan de gast’

Volgend artikel

Restaurant The Charles met Alain Alders open op The Duke Club in Nistelrode

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.