404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

Schmidt Zeevis
Culinaire fietstocht
Advertorial

Advertorial – Ben je een liefhebber van fietsen en lekker eten? Dan is een culinaire fietstocht misschien wel iets voor jou! Combineer het beste van beide werelden en kijk wat bij jou in de stad nu eigenlijk allemaal te beleven is.

Lees Verder
Zeeuwsche Zoute zout
Blog

Zeeuwsche Zoute is officieel geregistreerd bij Skal. Deze organisatie controleert of producten biologisch (gemaakt) zijn en certificeert dit met een keurmerk. Nu is het zo dat zout nog niet biologisch kan worden gecertificeerd, omdat daarvoor geen Europese richtlijnen zijn. Daarom gaat het om de smaakvarianten Zwarte Knoflook en Zwarte Peper.

Lees Verder
la Fève chocolade & desserts
Familie Kesbeke Amsterdam
Blog

De Augurkenkoning krijgt een tweede seizoen. Dit voorjaar zenden RTL 5 en Videoland acht nieuwe afleveringen uit van de tv-serie over vader Oos en zoons Camiel en Silvian Kesbeke van Kesbeke Amsterdamse Tafelzuren. ‘Het is zo goed bevallen dat we van veel mensen hoorden dat ze nog een seizoen wilden.’

Lees Verder
Oregano
Advertorial

Advertorial – Op zoek naar manieren om jouw eten nog lekkerder te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog delen we handige tips om jouw gerechten naar een hoger niveau te tillen. Dus pak je kruidenpotjes erbij en laten we aan de slag gaan!

Lees Verder
Zeeuwsche Zoute
Heilbot Schmidt Zeevis Rotterdam
Blog

Wilde heilbot wordt voornamelijk gevonden in het noorden van de Atlantische Oceaan en is zeer geliefd in de gebieden rond Noorwegen. Deze vis, niet te verwarren met tarbot, behoort tot de familie van de schol en kan een gewicht van ruim 300 kilo bereiken en ruim 4,5 meter lang worden.

Lees Verder
Nico en Casper Kalkoentje Rhenen
Reportage

Nico Klaver is al 35 jaar het gezicht van ’t Kalkoentje in Rhenen. Nu zoon Casper heeft aangegeven het restaurant te willen voortzetten, is wel wat veranderd. De chef en ondernemer doet alleen nog wat hij leuk vindt, maar denkt nog weinig na over later. ‘Ik leef à la carte.’

Lees Verder
KokenKoken
Delft
Advertorial

Advertorial – In ons dagelijks leven hebben we vaak weinig vrije tijd, aangezien we doordeweeks werken met een drukke planning en dus weinig momenten hebben voor andere dingen. Het kan dan soms best lastig zijn om tijd voor jezelf te hebben of om vrienden en familie te zien.

Lees Verder
Menno Post
Nieuws

Menno Post keert – voor even – terug bij De Slotplaats in Bakkeveen. De eigenaar van Olivijn in Haarlem werkte als leerling op het landgoed in Friesland en gaat op 23 februari de keuken in om met chef en ondernemer Jouke Piet Drijfhout een menu van zes gangen te koken.

Lees Verder