Nieuws

Zomerkorting bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen biedt jou de gelegenheid om in de zomermaanden tegen voordelig tarief te genieten van het speciale Zomermenu van zes gangen. Als gast betaal je slechts vier gangen en geniet je bij aankomst van een bruisend aperitief. De kosten bedragen slechts 49,50 euro.

Rond de jaarlijkse vakantiesluiting biedt restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen gasten gedurende een periode van vier weken een zomerkorting.

Bruisend aperitief
Dat betekent dat je als gast het speciale Zomermenu van zes gangen kunt bestellen voor de prijs van vier gangen. Inclusief extra feestelijke start met een bruisend aperitief. De kosten voor het menu bedragen 49,50 euro.

Kookboek
Zolang de voorraad strekt is per tafel ook nog één gratis exemplaar beschikbaar van ‘The Amsterdam Cook Book’ (normale verkoopprijs 19,95 euro).

Reserveren
De zomerkorting geldt in de periode van 23 juli tot en met 5 augustus en van 28 augustus tot en met 10 september. Reserveren kan online via deze link. Let op: per avond is een beperkt aantal tafels beschikbaar voor deze actie.

Bib Gourmand
De zomersluiting van Molen de Jonge Dikkert is van 6 tot en met 27 augustus. Het restaurant in Amstelveen is in het bezit van een Bib Gourmand en aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Wijnmakersdiner met proeverij bij Kasteel Engelenburg Brummen

Volgend artikel

Pre-vakantiefeest van zeven gangen bij restaurant Jaimie van Heije

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.