Nieuws

Rotterdamse hotels lanceren Holland Amerika Lijn-arrangement

Beleef de sferen van de Holland Amerika Lijn tijdens een speciaal verblijf in Rotterdam. Voor dit arrangement hebben Hotel New York en het ss Rotterdam de handen ineengeslagen. Overnacht in ‘The Grand Old Lady’ en slaap één nacht op ‘La Grande Dame’.

Hotel New York huisvest in het voormalige kantoor van de Holland Amerika Lijn en stoomschip (ss) Rotterdam was in het verleden één van de schepen van deze beroemde vaarroute naar de andere kant van de oceaan.

Hotel New York
Tegenwoordig zijn ze beide onderdeel van WestCord Hotels en tot en met 30 december biedt de onderneming het Holland Amerika Lijn-arrangement aan voor een vanaf-prijs van 135 euro.

Ss Rotterdam
Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Patio-kamer in Hotel New York én een Superior-kamer op het ss Rotterdam inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, een rondleiding op het ss Rotterdam en de ‘Heen en Weer-wandelkaart’ tussen beide hotels.

Reserveren kan tot en met 30 december 2015 voor een vanaf-prijs van 135 euro, op basis van twee personen en exclusief 4,5 procent stadsbelasting per kamer per nacht. Boeken kan alleen telefonisch: 010-439 05 55.

Slapen in je Eigen Stad
Hotel New York introduceerde eerder al het ‘Slapen in je Eigen Stad’-arrangement voor bewoners van het 010-gebied. Deze is nog te boeken tot en met 23 augustus.

MS Rotterdam
De Holland Amerika Lijn vierde begin juli dat het MS Rotterdam voor de honderdste keer aanmeerde in de thuishaven.

ChefsFriends mocht dit feestelijke moment bijwonen en haalde managing director Europa Nico Bleichrodt voor de camera. Dit interview is te bekijken via deze link.

Vorig artikel

Julius Jaspers over Happyhappyjoyjoy in Amsterdam

Volgend artikel

Elf keer haring op Instagram

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.