Nieuws

Rotterdam Marriott Hotel en Schmidt Zeevis starten vismarkt

Twee Rotterdamse iconen slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. In het Rotterdam Marriott Hotel vindt vanaf april iedere maand de Fresh Fish Market van Schmidt Zeevis plaats. Voor 39,50 euro kun je naar hartenlust vis eten. De eerste editie is in het Paasweekeinde.

Zondag 16 april en maandag 17 april (Pasen) vindt in het Rotterdam Marriott Hotel aan de Weena de eerste Schmidt Fresh Fish Market plaats, een initiatief van Schmidt Zeevis.

Verse vis
De vismarkt in het hotel naast het Centraal Station is openbaar toegankelijk. Voor 39,50 euro kun je naar hartenlust genieten van een keur aan verse vis.

Lobby van het hotel
Vervolgens wordt de lobby iedere derde donderdag van de maand omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met een kas vol overheerlijke vis van Schmidt Zeevis. Als het weer goed is, dan worden de vissen buiten bereid op een Big Green Egg.

Pasen
Eerste en Tweede Paasdag kun je tussen 13.00 en 16.30 uur brunchen en van 18.00 tot 22.00 uur dineren. Vooraf reserveren kan telefonisch via nummer (010) 430 22 42 of online via de link.

Vorig artikel

Proef de lente bij De Lindehof in Nuenen met menu all-in

Volgend artikel

Joris Bijdendijk serveert geitenbokmenu in Rijks Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.