Nieuws

Proef de lente bij De Lindehof in Nuenen met menu all-in

Restaurant De Lindehof in Nuenen serveert in de maanden april en mei iedere donderdag een steeds wisselende lentemenu all-in. Als gast geniet je van een aperitief, vier gangen lunch of diner met bijpassende wijnen en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor 115 euro per persoon.

Geen mooier seizoen dan de lente, zo wordt het lentemenu all-in bij De Lindehof in Nuenen aangekondigd.

Soenil Bahadoer
Tweesterrenchef Soenil Bahadoer serveert iedere donderdag in april en mei een steeds wisselende menu, dat beschikbaar is voor lunch en diner.

Naast vier gangen met begeleidende wijnen zijn een aperitief en koffie of thee met huisgemaakt friandises inbegrepen.

Asperges en lam
‘De natuur ontluikt en geeft ons de mooiste producten’, aldus de tweesterrenchef. ‘Asperges, lam, zeevruchten, aardbeien… Prachtige ingrediënten voor fantastische gerechten.

Reserveren
De prijs per couvert bedraagt 115 euro. Reserveren kan via de website van De Lindehof, daarbij graag vermelden dat je komt voor het lentemenu all-in.

Michelin
Soenil Bahadoer is in het bezit van twee Michelinsterren en met zijn restaurant aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Vista Willemstad viert 1-jarig bestaan met jubileummenu

Volgend artikel

Rotterdam Marriott Hotel en Schmidt Zeevis starten vismarkt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.