Nieuws

Restaurant Wynwood in Eindhoven viert 1-jarig bestaan

Restaurant Wynwood in Eindhoven bestaat 1 juli één jaar en serveert van 1 tot en met 15 juli een jubileummenu. De traktatie bestaat uit een zesgangenmenu voor 45 euro én een heerlijk verrassing voor thuis. Dit betekent dat je slechts 7,50 euro per gerecht betaalt. Let op: uitsluitend op reservering.

Vrijdag 1 juli is het één jaar geleden dat Wynwood op Strijp-S de deuren opent. De keuken staat onder leiding van Wouter van Laarhoven, die als chef van restaurant De Molen in Kaatsheuvel een Michelinster kookte.

Jubileummenu
Het jaar is volgens Wouter en zakenpartner Eveline Wu voorbij gevlogen. ‘We kijken terug op een goed jaar, waarin veel is gebeurd en geleerd.’

Om het 1-jarig bestaan te vieren, wordt van 1 tot en met 15 juli een ‘spraakmakend jubileummenu’ geserveerd.

Zes gangen
Als gast geniet je voor 45 euro (exclusief dranken) van zes gangen en een heerlijke verrassing voor thuis na afloop.

‘Zoals je van ons gewend bent, krijg je topgerechten voor betaalbare prijzen.’ In dit geval betekent dit 7,50 euro per gerecht.

Reserveren
Tijdens de jubileumweken kun je alleen terecht op reservering. Reserveren kan via de website van Wynwood. Wie het eerst komt….

Video-impressie Wynwood

ChefsFriends mocht vorig jaar vlak voor de opening met de camera op bezoek bij Wynwood. Daardoor konden we de eerste bewegende beelden laten zien. In de video ook een interview met chef-kok Wouter van Laarhoven.

Vorig artikel

Arrangement Suitehotel Pincoffs en FG Restaurant

Volgend artikel

Sluit aspergeseizoen af bij ambassadeur François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.