Nieuws

Arrangement Suitehotel Pincoffs en FG Restaurant

Na een avond uitgebreid tafelen, vinden velen het heerlijk om in de buurt te kunnen overnachten. Suitehotel Pincoffs in Rotterdam heeft een arrangement samengesteld, waarbij je na een bezoek aan FG Restaurant overnacht in het hotel op de Kop van Zuid en de volgende ochtend geniet van een ontbijt.

Wie kiest voor het arrangement van het Rotterdamse Suite Hotel Pincoffs, dineert bij FG Restaurant en overnacht aansluitend in Rotterdam.

François Geurds
Het diner bij het met twee Michelinsterren bekroonde bedrijf van François Geurds is inclusief bruisend aperitief, bijpassend sap- of wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Overnachting en ontbijt
De overnachting in Suite Hotel Pincoffs is inclusief een live cooking ontbijt de volgende morgen. Reserveren kan telefonisch bij het hotel: (010) 297 45 00.

Het arrangement is beschikbaar met vijf gangen (535 euro voor twee personen), zeven gangen (635 euro) en negen gangen (735 euro).

Vorig artikel

Menu van zeven gangen bij zeven restaurants tijdens Vlietdagen

Volgend artikel

Restaurant Wynwood in Eindhoven viert 1-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.